Calahondan lomaosake


PUNTA DE CALAHONDA

Varsinais-Suomen Matkailu- ja Ravintolayrittäjät ry:n lomaosake Espanjassa

Tule rentoutumaan!

Varsinais-Suomen Matkailu- ja Ravintolayrittäjät ry:n jäsenillä mukaanlukien yritysten henkilökunta ja yhteistyökumppanit on mahdollisuus käyttää yhdistyksen lomaosaketta edulliseen jäsenhintaan. Loman pituuden voit päättää itse. Vietä Espanjassa virkistävä viikonloppu tai nauti olostasi useampia viikkoja.

  • Punta de Calahonda sijaitsee keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla Sitio de Calahondan loma-alueella. Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä, noin 14 kilometrä Marbellasta ja 12 kilometriä Fuengirolasta.
  • Viehättävä huoneisto 118 neliömetriä kahdessa kerroksessa, jossa iso olohuone, kaksi makuuhuonetta, täydellisesti varustettu keittiö, kylpyhuone ja kolme parveketta.
  • Majoitus max. neljälle hengelle.
  • Käytettävissä kaksi isoa uima-allasta. Piha-alueella viihtyisä ja hyvin hoidettu puutarha. Useita golf-kenttiä lähistöllä ja mahdollisuudet tenniksen pelaamiseen. Hyvät liikenneyhteydet.
  • Kävelymatkan päässä palveluista (kaupat, ravintolat, yms). Lähellä Puerto Capopinon uimarantaa ja satamaa. Vain tunnin ajomatka Gibraltarille.

Kirjoita viestikenttään tunnukseksi ”Calahonda” ja aika, jota tiedustelu koskee.

Varaukset ja lisätiedot:

PARK HOTEL TURKU
Rauhankatu 1, 20100 Turku, Finland
Puh: +358-(0)2-273 2555. Fax: +358-(0)2-251 9696
e-mail: info@parkhotelturku.fi
www.parkhotelturku.fi